بحث فى happyhom

الأحد، 20 يونيو 2021

البهارات الخاصة بالسجق وطريقة العمل








 البهارات الخاصة بالسجق                          

_________________                        

المقادير                                       

      _____________                             

ربع معلقة صغيرة قرفة مطحونة                    

ربع معلقة صغيرة قرنفل مطحون            ر        

ربع معلقة صغيرة حبهان او هيل مطحون              

نصف معلقة صغيرة كمون مطحون                    

نصف معلقة صغيرة بابريكا                             

معلقة صغيرة كزبرة ناشفة ناعمة                     

===================                  

التحضير                                      

___________                               

تنعم كل التوابل فى مطحونة التوابل لحد مات نعم تماما  .

تستخدم كمية البهارات السابقة على ربع كيلو لحمة مفرومة التى تستخدم فى حشو السجق

للحصول على طعم قوى البهارات فى السجق والرغبة فى الحصول على طعم أقل للبهارات 

تستخدم نفس كمية البهارات على نص كيلو لحمة مفرومة                                        

تستخدم البهارات مباشرة بعد طحنها وإذا لم تستخدم توضع فى برلمان محكم الغلق لحين الاستخدام .

===================                             


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق