بحث فى happyhom

الأحد، 22 فبراير 2015

طريقة عمل جلاش بالبسطرمة


المكونات

  • لفه جلاش
  • سمن او زبده سايحه
  • فلفل أخضر رومى قطع صغيره
  • جبنة رومى مبشورة
  • جبنة موتزاريلا
  • بسطرمة قطع صغيره
  • بيضة
  • نصف كوب لبن
  • فلفل أسود
  • ملح

طريقه الطهى

  1. إدهنى ورقه جلاش بالسمنة السايحة .
  2. إخلطى الجبنة الرومى المبشورة مع الفلفل الرومى والجبنة الموتزاريلا والبسطرمة والقليل من الملح .
  3. ضعى الحشوة على ورقه الجلاش ولفيها أصابع .
  4. رصى أصابع الجلاش فى بايركس مدهون زيت .
  5. إخفقى البيض مع اللبن والقليل من الفلفل الأسود وضيفيه للجلاش .
  6. أدخلى الجلاش الفرن حتى تمام النضج .
  7. وقدميه .

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق